Néstor Albert, cap de llista del Partit Socialista de Quart “Nosaltres estem en contra de la privatització de l’aigua, és un servei que hem de donar a la gent i no pot ser un negoci”

0
347

Néstor Albert:

“Nosaltres estem en contra de la privatització de l’aigua, és un servei que hem de donar a la gent i no pot ser un negoci. Farem les millores que siguen necessàries perquè així siga”.

“Carnet del veí per a la gent empadronada al poble i puga obtindre bonificacions en l’accés a la piscina a l’estiu i, en cada cap de setmana, l’entrada a la Font de Quart deixarà de ser gratuïta, amb el carnet, el veí entraria gratuïtament”.

Neus Ayala:

“El col·le es quedarà molt bé, però amb un pati reduït. Ja ens estem movent i, pràcticament finalitzat, adquirir uns terrenys que estan al costat del col·legi actual, per a fer un pati més gran i un aparcament”.

A continuació poden escoltar l’entrevista realitzada a la candidatura del Partit Socialista de Quart. En ella han participat Nèstor Albert, cap de llista i Neus Ayala, membre de la candidatura.

 

Deixar una resposta: