II MARXA EN DEFENSA DEL PINYAL, LES NOSTRES MUNTANYES, LA NOSTRA NATURA

0
1158

Avui dia 1 d’abril, a les 8’30 hores i com estava previst, s’ha iniciat la II marxa en defensa del Camp de Morvedre. Pujada a Fontanelles.

Abans d’iniciar la marxa, Enric Amer representant de la Plataforma “El Pinyal no estoca”, ha manifestat unes paraules, a tots els participants de la marxa, reivindicant mantenir el nostre entorn natural tal com es troba a dia d’avui.

Pedrera-3 Pedrera-6

Entorn dels 200 participants s’han acostat a la font de Quart d’on s’ha iniciat la marxa.

Cal destacar la significativa representativitat dels polítics que representen als veïns de les diferents poblacions afectades, com: Quico Fernández i Teresa, de Sagunt; Toni Gaspar i Consol Durán, de Faura; Toni Sanfrancisco i Adela Alba, de Benifairó de les Valls; Vicent Arlandis, de Quartell; i també representants de Quart de les Valls i Almenara. Dir que, de l’ajuntament de Benavites, no ha assistit cap representant per falta d’informació de tal esdeveniment.

També he de dir que, els esquirols, com es mostra a la foto, com a veïns que resideixen en les muntanyes afectades, han acudit a reivindicar el seu entorn, la seua casa, la seua vida, la seua salut,…. 

Esperem que la marxa no haja sigut un simple romiatge.

Pedrera-5 Pedrera-1

Pedrera-5

Deixar una resposta: