FINALITZA EL III FESTIVAL DE GUITARRA ‘MESTRE JOAQUIM RODRIGO’ DE QUARTELL

0
204

Comunicat de premsa de l’Ajuntament de Quartell

Després d’una setmana de concerts, classes magistrals i altres activitats, la tercera edició del Festival de Guitarra ‘Mestre Joaquim Rodrigo’ de Quartell arriba a la seva fi amb tres concerts que pretenen mostrar tot el potencial d’aquesta festival, consolidat com una certamen de caràcter internacional i una referència cultural a nivell comarcal.

Hui divendres, a les 22’30 hores, l’Auditori Municipal de Quartell acollirà un concert de guitarristes clàssics amb orquestra, amb la participació de Thu Le, Andrew Blanch, Alfred Feenstra, Fleur de Bray i Julia Lange acompanyats per músics de l’Orquestra Acadèmica de València i la Unió Musical de Quartell. Tot baix la batuta del mestre castellonenc David Eres Brun.

El quintet d’Alberto López serà l’encarregat d’oferir un espectacle de flamenc únic també a l’auditori el dissabte 30 de juny a la nit. Alberto López és un dels grans guitarristes flamencs del panorama nacional actual i anirà acompanyat per guitarra, percussió, cant i ball. L’espectacle es troba actualment de gira per Espanya i serà difícil d’oblidar per al públic assistent.

Per últim, el grup de Flamenc-Folk Vi Blau serà l’encarregat de posar punt i final al festival, amb un concert a la piscina municipal de Quartell.

Deixar una resposta: