COMENÇA EL III FESTIVAL DE GUITARRA ‘MESTRE JOAQUIM RODRIGO’ DE QUARTELL

0
263

El divendres comença una nova edició del Festival de Guitarra ‘Joaquim Rodrigo’ de Quartell i ho fa amb un concert de flamenc a la Torre de Benavites. El fet de realitzar el concert inaugural en la localitat veïna és només una de les moltes novetats que aquest any porta un festival que ja té un caràcter completament internacional.

Helena Feenstra, guitarrista i organitzadora del festival junt al seu pare, el també guitarrista Alfred Feenstra, ha destacat que l’esforç que s’està fent per a que aquest festival siga tota una referència cultural, esta començant a donar els seus fruits: “La veritat es que estem treballant amb molta il·lusió per al festival d’aquest any. Estem veient que poc a poc anem ampliant el format i anem aconseguint més participació i col·laboració. Aquest any comptem amb la presència d’artistes que venen de molt lluny per a compartir el seu art amb tots aquells que s’animen a  vindre tant a les masterclass com als concerts”.

Enguany el festival tindrà un total de set concerts repartits en set dies, concerts que combinaran el recital de guitarra clàssica i acústica, espectacles de flamenc i flamenc-fussió. A aquesta oferta s’han d’afegir sis dies de masterclass a càrrec dels artistes que actuaran al festival i un Concurs Internacional de Guitarra organitzat per ‘GuitarrasRaimundo’.

El Festival de Guitarra ‘Joaquim Rodrigo’ és (cada vegada més) una aposta per la música i la cultura, que esdevé aquest festival com una cita de primer nivell dins del món de la guitarra. Sergi Diego, regidor de cultura de Quartell, ha volgut destacar la qualitat artística i la tasca organitzativa que comporta organitzar aquest tipus d’esdeveniments: “És important destacar l’alt nivel dels artistas que venen a fer màsters i concerts, tant a nivel nacional com internacional. Agraïm la seva disponibilitat i la il·lusió mostrada per a vindre al nostre festival. També vull fer una menció especial a l’incansable Alfred Feenstra per la seva implicació en fer-lo possible. Esperem que els alumnes disfruten de les classes i que la gent gaudisca dels meravellosos concerts que hem preparat per a l’ocasió”.

Deixar una resposta: