BÀNDOL DELS AJUNTAMENTS DE FAURA I BENIFAIRÓ DAVANT LA PREVISIÓ DE GOTA FREDA

0
962

[11:19, 18/10/2018] Ajuntament Faura – Wasap: L’Ajuntament informa:

Per precaució i a causa de l’alerta per pluges intenses, esta vesprada estaran tancades les instal·lacions esportives (pavelló, poliesportiu i carrer de la pilota) i el parc de La Canaleta.
[12:17, 18/10/2018] Ajuntament Faura – Wasap: 📢 L’Ajuntament informa:

A causa de la previsió meteorològica per a les pròximes hores, el CEIP Sant Vicent Ferrer informa que suspendrà la seua activitat a partir de les 15 hores.
Es manté el servei de menjador fins a eixa hora.

[17;12] 📢 L’Ajuntament informa:

A causa de la previsió meteorològica, el CEIP Sant Vicent Ferrer informa que demà, divendres, el centre romandrà tancat.

INFORMACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE BENIFAIRÓ DE LES VALLS PER L’ALERTA METEOROLÒGICA

Des de l’Ajuntament es comunica que davant les previsions d’alerta taronja per pluges per a hui dijous i demà divendres, i donades les circumstàncies geogràfiques de la nostra població i dels centres educatius del poble El CEIP l’Ermita i l’IES La Vall de Sego obriràn les portes amb normalitat al llarg del dijous i segons l’evolució de la pluja, es decidirà qualsevol actuació posterior, però les previsions son de normalitat amb precaució . L’Escola Infantil el Tabalet tancarà preveu que els xiquets i xiquetes puguen ser recollits a partir de migdia sols per la posibilitat de que el Barranc del Tabalet puga portar aigua i dificulte l’accés al centre.
Us preguem màxima difusió del comunicat i atenció a properes comunicacions per si de cas hi hagueren canvis.
Demanem tranquilitat, no hi ha cap situació de perill si no hi ha actitud negligent per part de ningú.

[15:17] En linia amb les decisions que s’estan prenent a altres pobles del voltant, s’ha decidit suspendre les classes per demà divendres als tres centres educatius de Benifairó de les Valls.

Deixar una resposta: