Victoria “in extremis” del CF Faura en Ribesalbes 1-2, que li val el 2º lloc

0
374

Dimecres passat, el conjunt de les Valls, es desplaçava a Ribesalbes amb la mentalitat de tornar, amb els 3 punts, direcció a Faura, i així va ser, però no va ser tan fàcil com s’esperava.

Després d’un bon començament, amb serietat i jugant molt bé la pilota, el Faura s’avançava en el marcador amb un gran centre de Sebas i una bona finalització amb una rematada de Josue.

El Faura seguia estrenyent tenint ocasions molt clares, fins i tot un gol claríssim, on la pilota va entrar mig metre dins de la porteria i l’àrbitre no va donar com a vàlid el gol. Ací també va fer falta l’ull de falcó. Amb el resultat de 0-1, es va arribar al descans.

Va començar la segona part amb un Faura bolcat a l’atac amb la intenció de resoldre el partit ràpidament. Tant era la insistència que feia que el conjunt groc es descurara en defensa i fóra vulnerable en les contres de l’equip local. Així va ser, en una contra de tantes va arribar el gol de l’empat, amb un clar fora de joc que l’àrbitre no va veure.

Passava el temps i, les complicacions per al CF Faura augmentaven, en el minut 65, l’àrbitre expulsava a Cuadrado per una protesta. El partit li venia molt gran a l’àrbitre.

La impotència s’apoderava de l’equipe visitant que, peró seguia insistint. Amb 10 jugadors, va tancar a l’equip local en la seua àrea a la recerca del segon gol. Faltant 10 minuts perquè acabarà el partit, una falta treta per Nelo i rematada, una vegada més, per Josue, va fer justícia en el marcador col·locant l’1 a 2 per als visitants.

En resum, 3 punts més per al CF Faura, en un partit que es va posar difícil (més per l’àrbitre que una altra cosa), que li permeten seguir en les primeres posicions de la classificació general, amb un partit més, es col·loca segon amb 31 punts.

En la següent jornada, el CF Faura, rep en el seu camp al Gilet, quart en la classificació amb 30 punts i un partit menys que el Faura. Segur que serà un partit complicat, per açò, necessitaran el suport de l’afició per a no perdre l’esclat.

L’horari està per determinar.

 

 

 

 

Deixar una resposta: