Veïns de Quart de les Valls descobreixen la història de la Diputació de València

0
438

L’activitat forma part del programa cultural Açò és la Dipu

Un centenar de veïns i veïnes de les localitats de Quart de les Valls i Venta del Moro han visitat aquest dimarts els edificis de la Diputació de València, acompanyats per la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, com a part del programa cultural Açò és la Dipu.

Al costat de l’alcalde de Venta del Moro, Luis Francisco López, la diputada de Benestar Social ha recordat que la Diputació representa a tots els ciutadans. “Els qui ens asseiem en aquestes cadires, tant en les files del govern com els qui ocupen la bancada de l’oposició, som tots representants dels nostres pobles i les nostres comarques i des d’ací debatem les polítiques sempre des del respecte”.

Els visitants han ocupat els escons dels diputats per a escoltar les explicacions sobre el funcionament de la institució que la pròpia diputada els ha presentat. Berenguer ha recordat el valuós patrimoni de la Diputació de València, que està “obert a tots”, i que en les seues paraules, “val la pena conèixer, ja que en ocasions estem més familiaritzats amb municipis d’altres països i no coneixem la nostra terra”.

Seguir llegint…

EL PERIODICO DE AQUÍ

Deixar una resposta: