EL TRAIL A LA VALL DE SEGÓ TORNA A FAURA AQUEST DISSABTE

0
682

La prova serà de 24,5 kilòmetres amb un desnivell positiu d’uns 1500 metres

El pròxim 22  d’octubre, el III  Trail a  la Vall de  Segó i  la Marxa  per  muntanya, organitzats pel Club d’Atletisme La Vall de Segó i patrocinats per la Mancomunitat de   Les Valls,  prendran  els  carrers  de   Faura.  El  recorregut  del  Trail,  que començarà a les 8 hores, serà de  24,5  kilòmetres amb  un desnivell positiu d’uns 1500  metres, mentre que la marxa, que  té programada l’eixida per  a les 9 hores, constarà de 12 kilòmetres amb un desnivell positiu d’uns 650 metres.

Les   dues  proves,  que   compten  amb   la   col·laboració   del   Centre  Cultural Excursionista de  la Vall de  Segó, Qui ho  Diria!!, el Club Trail Morvedre,   Club Extrem Almenarar  i   Espadan  Trail  Events,  eixiran  des  del  carrer   esports  i finalitzaran  en l’àrea  recreativa  del  parc   de  La  Rodana. El  termini  per  a  les inscripcions, que  es realitzen via web a  https://www.mychip.es/evento/3er-trail-la- vall-de-sego, finalitza divendres, 21 d’octubre.

Enguany com  a  novetat, el Trail servirà per  a  recaptar fons per  a  l’Associació Abraça Nepal,  concretament per  a  un  projecte  anomenat Healing  Haku,  fundat per  ajudar als habitants de  Haku,  població que  va  patir les conseqüències del terratrèmol de 7,9 graus en l’escala Richter d’abril del 2015.  A més, les donacions dels participants del Trail també serviran  per  a  una  altra  iniciativa que  pretén regenerar les zones de  muntanya de  Les Valls afectades pels incendis forestals de principis d’aquest estiu. Tota persona que  vulga aportar un euro a la causa o a l’associació podrà  fer-ho durant  el procés d’inscripció.

Una altra novetat d’aquesta tercera edició, és el I Concurs de Fotografia Trail Vall de  Segó, on  els inscrits podran aportar dues fotografies referents a  les proves disputades. La millor foto serà la imatge principal del cartell de la cursa del pròxim any  i  el  guanyador rebrà com  a  premi  un  sopar per  a  dues persones en  el restaurant El Gat Negre.

19 d’octubre de 2016

Nota de premsa Ajuntament de Faura

Deixar una resposta: