Toni Sanfrancisco, alcalde de Benifairó “Més de 43 anys d’edat, esperem que el curs 2019/2020, s’inicie amb el centre escolar complet”

0
829

Escoltar l’entrevista a Toni Sanfrancisco

Entrevista a Toni Sanfrancisco, alcalde de Benifairó de les Valls.

L’entrevista ha sigut orientada pel compromís de la Consellería d’Educació a adequar i ampliar el centre educatiu de primària L’Ermita, de Benifairó de les Valls.

El centre té més de 43 anys i, ja necessita una bona adequació i ampliació, per a estar al dia de les necessitats actuals com: menjador, gimnàs, aula de música, aula d’anglès,…

El sotsdirector general està totalment al dia de les necessitats on s’havien plantejat dues possibles solucions: Una, fer el col·legi totalment nou, aquesta mesura es podria perllongar en el temps per a la seua execució, i l’altra solució i més ràpida, adequar i ampliar l’actual edifici.

Al final, la solució presa, ha sigut la d’adequar i ampliar.

Com en quasi tots els casos sempre existeixen diferents punts de vista, aquest projecte no està exempt: alguns pares opinen que millor fer-ho nou i esperar uns quants anys més en les condicions actuals; uns altres, diuen que l’edifici, en el més important, la seua estructura, està forta i amb la seua adequació i ampliació en el pati, seria més ràpid en temps.

Toni Sanfracisco, comenta que “el centre escolar posseeix unes manques educativa amb molt de retard i no solucionades en legislatures anteriors i són urgents de solucionar”. Espera que el compromís d’Educació, açò sí, de paraula, es realitze amb el temps promès.

La intenció seria que per al curs 2019/2020, el centre educatiu L’Ermita, estiga acabat.

Escola-1
El solar que està adjunt a l’actual pati, avui vorera del carrer, passaria a ser més pati del col·legi

Deixar una resposta: