“SOPAR DE LA FAM”, acte organitzat per Càrites de les Parròquies de Benifairó i Faura per a un projecte de MANOS UNIDAS

0
97
Finestra-Rey Comentaris de l’acte

e886f34d-e2b6-42ec-8e1a-ce28b5881fb7

El dijous dia 25 vaig ser convidat per a assistir a un acte organitzat per Càrites de la Parròquia de Benifairó i Faura. Gustosament, allí vaig estar. Vaig col·laborar, religiosament, com tots els assistents.

L’acte va ser ahir dia 26 de febrer i es tractava d’un sopar denominat “SOPAR DE LA FAM”.

MANOS UNIDAS, col·labora en el projecte “CAMPAÑA LVII-2016 MADAGASCAR / 69063 AMPLIACIÓ D’ESCOLA DE PRIMÀRIA”. Import del projecte: 25.753,00 €. L’ampliació consta de 165 m2 amb 2 aules i un despatx.

L’objectiu general d’aquest projecte és el de reduir l’analfabetisme en la Diòcesi de Farafangana, i com a objectiu específic promoure l’educació primària en Manambrota. Situada en l’illa de Madagascar.

L’anterior bisbe de la zona, el bisbe Ramaroson, preocupat per la situació d’endarreriment i abandó dels llogarets rurals de la seua Diòcesi, amb un 80% d’analfabetisme, va contactar, en l’any 1909, amb la Congregació de les Germanes de Santa Teresa de Avesnes perquè obriren una casa en la zona i fomentar l’educació.

En la Campanya 42, MANOS UNIDAS, va finançar la construcció de tres aules, que avui estan saturades, per la qual cosa sol·liciten l’ampliació de l’escola per a acollir a altres 102 xiquets.

La congregació responsable s’ha compromès a aportar el 10% del cost assumint l’equipament de les aules. La resta, s’espera recaptar entre els col·laboradors, un d’ells, MANOS UNIDAS.

Càrites de les parròquies de Benifairó i de Faura, amb el seu actual rector D. Guillermo Carrasco, segueixen amb la seua important llabor d’ajudar al més necessitat i, en aquesta ocasió, han depassat les fronteres, organitzant l’acte per a ajudar a MANOS UNIDAS, en la seua missió de col·laborador del projecte, abans esmentat.

L’assistència i col·laboració ha sigut tot un èxit, superant totes les previsions. Més de 140 assistents-col·laboradors a l’acte i, molts més col·laboradors, no presencials. L’esdeveniment estava previst realitzar-ho en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Faura. Per raons de rehabilitació d’aquest, es va haver de traslladar al Multiusos, millor i més amplis, per la gran assistència.

El sopar, meravellos. Pa amb oli i pa xorrós . Col·laboració de 3 € per comensal.

Càrites de les parròquies de Benifairó i Faura i el seu rector D. Guillermo Carrasco, agraeixen a tots la seua participació i col·laboració.

 35253fd1-b48f-4cda-9977-c4af58f1d7ca  c9a93afb-3c98-4fc1-aa31-75cb7828fe9d

 

Deixar una resposta: