Ribe-salve’s qui puga, el lider ha vingut. El Quart passa per damunt del Ribesalbes 0-5

0
409

Matinada a la localitat castellonense per a ficar la maneta abans del clàssic contra el Gilet.

Rodava la pilota a la gespa natural de Ribesalbes, un sol radiant en la jornada de diumenge, molta calor per a un partit que a priori no anava a ser gens fàcil.

Els rojets sabien de la dificultat que els suposà a la anada, siguent el primer equip que es possava per davant en tota la temporada. 2-1 sigué el resultat a Quart.

El partit anava a ser controlat pels visitants en tot moment, tot i que l’àrbritre faria una actuació nefasta de cara als dos equips, però era al Quart al qui li perjudicà més, ja que arribava a porta cada minut.

Un fora de joc inexistent de Borja que es plantava sol davant el porter local per inaugurar el marcador i unes mans dins l’àrea en una disputa entre David i el defensa no serien xiulades cap de les dos allà per el minut 15.

Els jugadors de Jose i Beri sabien que l’àrbritre no anava a posar-ho fàcil en un camp amb tant peculiar ambient, però al minut 19 Borja remataria un corner parat pel porter, però sense blocar la pilota, li caigué a Antonio en la mateixa línea de gol que sols tingué que empentar-la. S’estrenava com a goletjador el central de Faura.

Sols un minut després Félix centrava un baló passat, el porter allunyaria el baló amb els punts amb tan mala fortuna que David agafà la pilota en una segona jugada quasi al corner, aquest encarava al central enganyant-lo i a porteria meitat descoberta possava el baló on no estava el central. 0-2 per als ja campions i David que també s’apuntava el primer gol de la temporada.

Minut 30, de nou córner per als visitants. Pipa enviaria un baló teledirigit al punt de penalt, Antonio entrava des de fora de l’àrea com una exhalació i amb una cabotada endinsaria la pilota dins la xàrxa, no dona el gol, encara no se sap realment que va senyalar l’àrbritre, pues sols es va vore com clavaven els colzes al coll de David.

Dos fores de joc més inexistents tallarien jugades clares dels rojets, no hi havia remei. Canviarien la manera de jugar i intentarien oferir-se al mig del camp en volta de traçar diagonals cara a porta.

Així finalitzava la primera part i esque el propòsit del cos tècnic de donar minuts als que menys han jugat estava donant resultat. Prova de que qualsevol 11 titular és possible en aquest equip per a donar la cara a tots els rivals.

Es reiniciava el partit i començaven a calfar dos jugadors del Quart, Miguel i Mata entrarien per el lloc de Mela i Félix per a donar-los descans de cara al pròxim partit. Sols 10 minuts després també entrarien Dani i Boira per Josep i Pipa, estava siguent un partit de provocacions per part dels locals i algun jugador del Quart podia entrar al drap.

Sols dos ocassions clares van tindre els blanc-i-blaus, una treta amb el cap desde terra pel capità Quim i altra a boca de gol solventada per David a les bones instruccions de l’altre David, el porter.

Minut 80, i amb marcador 0-2 encara arribaria la guinda del pastis. 3 gols en 5 minuts, dos obres de Borja i un de Dani, tot i que l’àrbritre tornà a invalidar un gol totalment legal a Borja, qui realitzava una acrobàtica tissoreta a l’altura del travesany digna de guardar a la videoteca. Supossadament xiulà falta en atac. Finalitzà el partit, un partit totalment dominat pels jugadors que lluitaran en primera la cursa vinent per a mantindre’s a la categoria de plata del futbol aficionat.

Pròxima jornada els líders i encara invictes rebran a tot un Gilet, quarts en la classificació.

Deixar una resposta: