Quart de les Valls baixa el teló a les Trobades d’Escoles en Valencià

0
364

La Diputació estarà present en aquesta festa per la llengua amb un photocall i videocall dedicats a l’obra poètica de Marc Granell.

La Diputació de València estarà present en l’última de les Trobades d’Escoles en Valencià 2017, que aquest dissabte baixarà el teló amb la celebració de la XXIIa Trobada del Camp de Morvedre a la localitat de Quart de les Valls.

A aquesta darrera festa per la llengua a la demarcació de València, després d’Albalat dels Sorells, Fontanars dels Alforins, la ciutat de València, Guadassuar, Vallada, Llíria, Manises i el Real de Gandia, hi assistirà la vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, a més d’un gran nombre d’alcaldes i regidors de la comarca.

La Diputació de València ha ofert el seu màxim suport a Escola Valenciana per organitzar aquests esdeveniments i a través de la Unitat de Normalització Lingüística estarà present aquest dissabte a Quart de les Valls amb una parada dedicada a l’obra de Marc Granell, poeta i membre de la Unitat. Amb el lema ‘Els versos de Marc’, les famílies tindran l’ocasió de participar en una sessió fotogràfica (photocall) en la qual fer ús d’emoticones o cartells amb versos d’amor per a adults i versos de la seua coneguda poesia infantil. També estarà disponible una sessió de vídeo (videocall) per a aquells participants que desitgen recitar la poesia de Marc Granell.

Els curiosos que acudisquen a aquest expositor rebran com a obsequi unes polseres on es poden llegir alguns dels versos més coneguts del poeta, com ara: «No hi ha llum com la llum amb què il·lumines el món quan apareixes i t’acostes» o «Aire, terra, aigua i foc fan que el món siga món».

Les fotografies seran posteriorment publicades als diferents perfils en xarxes socials de la mateixa Unitat de Normalització Lingüística: Facebook «Valencià a la Dipu», Twitter @ValenciaalaDipu i Instagram @ValenciaalaDipu. Els seguidors en les xarxes socials rebran informació de les activitats i de les subvencions, ajudes, cursos i tallers de promoció de l’ús del valencià, a més d’un servei de consultoria lingüística.

EL PERIÓDICO DE AQUÍ

Deixar una resposta: