Primera i important victòria a casa de l’Atlètic Quart femení davant el Fénix Moncada 1-0

0
266

Primera victòria a casa de les xiques dirigides per David i Juan. L’equip va millorant poc a poc.

Amb el control de la pilota, en tot moment del partit, les jugadores rojetes arribaven a porteria però sense molt perill, les visitants cada vegada que s’acostaven a la porteria de Julia, la graderia patia i molt.

En el minut 30, arribaria la primera jugada claríssima de gol de l’equip local, Raquel i Elia, van fer una triangulació de manual col·locant-li una pilota a l’espai perquè Carmen, en carrera, ho portara fins a l’àrea xicoteta, però una mica escorada a la banda, va xutar i ho enviava fora de la porteria per melímetres.

Pocs minuts després, es va repetir el mateix dibuix de jugada, aquesta vegada Elia, hi hauria a banda, li va arribar la pilota a Carmen que posaria la denominada passada de la mort perquè Mar, que entrava pel lloc que marquen els cànons, només va haver d’espentar la pilota al fons de la xarxa.

L’àrbitre, a partir del gol, no volia donar més a cap dels dos equips. Cada fora de joc dubtós, sempre assenyalava fora de joc, molts no eren. L’equip local era el més afectat per aquestes decisions per les contínues arribades que estava realitzant a la porteria rival.

Arran d’aquestes decisions arbitrals, les jugadores dels equips van entrar en algunes discussions entre elles. Un partit que anava sent atractiu per a tots, es va calfar amb diverses trifulques.

Segona part totalment diferent, possessió controlada per les jugadores de Montcada, fins a arribar el moment de marcar un gol, però va ser anul·lat justament, la davantera estava en posició il·legal de fora de joc.

Seguia calfant-se el partit, l’àrbitre no mostrava cap cartolina a les jugadores visitants que, per necessitat de la victòria o, almenys puntuar per a seguir en la posició alta de la classificació, mostraven un joc amb molta brega i moltes protestes.

Finalment, després de dues bones jugades de les xiques de Quart, finalitzaria el partit amb la primera victòria a casa de l’Atlètic Quart femení per 1-0. Necessitaven aquesta victòria per a trencar la mala ratxa i agafar optimisme, la pròxima jornada es desplacen a un camp molt complicat.

 

 

 

 

Deixar una resposta: