Patint, patint, el CF Faura es porta els tres punts davant el veí Almenara 3-1

0
165

Dissabte passat es jugava el partit que enfrontava al CF Faura i a l’Almenara, rivalitat històrica en el futbol. El conjunt visitant arribava amb moltes baixes, tantes que només tenia per a dos canvis.

El partit va arrancar amb un clar domini i ocasions del Faura, que prompte, al minut 8, s’avançaria en el marcador amb una molt bona jugada; Sebas llança una pilota llarga a Vaqueret, controla molt bé, entra per la banda fins al fons per a donar la clàssica passada denominada, de la mort, on arribava Nelo per a col·locar la pilota en la porteria visitant.

Seguia el partit sense moltes ocasions fins a arribar al minut 20, quan Xapa recupera la pilota en camp contrari, veu al porter avançat i llança un xut amb direcció porteria que entraria per la mateixa esquadra col·locant el marcador en 2-0.

La primera part no portaria a oferir res més interessant i s’arribaria al descans. Existia dubte entre els afeccionats de com eixiria l’equip, després de l’ocorregut en l’última jornada.

Començava la segona part i l’equip local no acabava de tancar el partit, en conseqüència l’Almenara creixia en el partit com anaven passant els minuts fins que, en el minut 60, amb una bona rematada al servei d’un córner, aconseguien retallar distàncies 2-1.

Semblava que apareixien els fantasmes dels partits anteriors per al Faura, en què la falta de futbol i de físic, en les segones parts, permet al rival competir en el partit. L’Almenara continuava amb el control de la pilota sent totes les ocasions de gol per a ells.

Quan s’estava esperant l’empat en qualsevol moment, en una jugada aïllada de l’equip local, l’àrbitre assenyala penal a favor per unes mans dins de l’àrea. S’esperava la sentència del partit però Vaqueret, va desaprofitar l’ocasió.

El Faura seguia patint el perill generat per l’Almenara, l’empat podia caure però, tant es va bolcar a l’atac l’equip visitant que la defensa la va deixar descurada, deixant molts buits, la qual cosa, el Faura va poder aprofitar aquesta circumstància amb una pilota llarga, a l’esquerra de la defensa, ho controlava Abdon i, per mitjà d’una vaselina des del mig camp, va sentenciar el partit amb el 3-1.

En definitiva, una altra jornada més sense vore un bon partit i patit. L’important, els 3 punts aconseguits pel CF Faura, que li permeten mantenir la distància respecte als perseguidors en la classificació general.

En la pròxima jornada el CF Faura descansarà, el rival que li tocava, el No Solo Futbol, s’ha retirat de la competició.

Deixar una resposta: