Partit de fira per al CF Faura, guanya 3-0 al CF Huracán Vila-Real en 10 minuts

0
346

Aquesta setmana ens visitava el CF Huracán Vila-Real. Sabíem que és un equip de la part mitjana de la classificació general, no estava clar com anava a transcórrer el partit. Doncs bé, ixen els jugadors al terreny de joc i, els de l’Huracán, ixen amb 7 jugadors de camp, partit d’handbol no era. Estava molt clar el que anava a passar.

Com ja es pot entendre, onze jugadors contra set, poca història podia tenir el partit.

Es va iniciar el partit, el reglament diu que amb set es pot jugar, amb sis no. Partit de circumstàncies per a l’equip groguet. Abans dels 10 minuts de joc, el Faura ja guanyava per 3 gols a 0. Marcats per: Álvaro, Josue i Vaqueret.

Gens més marcar el tercer gol, un jugador de l’equip visitant cau sobre la verda bulla artificial. No podia alçar-se, li dolia molt la cama, estava lesionat, es va haver de retirar. Aquesta circumstància va provocar que l’Huracán es quedara amb 6 jugadors en el terreny de joc, el partit no podia continuar segons el reglament. L’àrbitre va suspendre el partit, registrant en l’acta la victòria del CF Faura per 3 a 0 gols. És possible que, l’Huracán, veient la situació que presenta el seu equip, va aplicar la tàctica d’arribar prompte a les seues cases. Els escalfadors de les dutxes, pot ser que no feren mancada.

En definitiva, 3 punts més per al CF Faura, que li permeten seguir en la part alta de la classificació general.

En la següent jornada, el CF Faura, visitarà el camp del Ribesalbes, es jugarà el dimecres dia 6, a les 16:30 hores.

 

 

 

 

Deixar una resposta: