Oportunitat perduda i es col·loca com farolet roig – Esportiu Bàsquet Quartell sènior 71-76 Torrent

0
225

Partit molt igualat des de l’inici fins al final, amb 2 parts guanyades per cada equip, però el resultat final, que és, el que més importa, va anar a favor dels visitants 71-76.

Miguel Angel Albero, entrenador: “Ara ens trobem en el més baix de la classificació i açò només té una cosa bona i és que, pitjor no es pot estar i ara, a punt de finalitzar la primera volta, toca tirar d’orgull i preparar-se bé en aquestes mini vacances de Nadal i reforçar, sobretot, els ànims, ja que, com és el cas del partit contra el Torrent, els partits els hem perdut nosaltres, millor dit, els ha guanyat l’equip que menys errors ha comès i és que seguim cometent errors infantils, ens crema la pilota en les mans i fallem els tirs lliures decisius, ens queda un dur camí però, amb l’ajuda de tots, el camí serà més fàcil i aconseguirem guanyar aqueixos partits que s’han escapat pels pèls”.

En referència al partit aquests són els nombres: “Una vegada més Miguel contínua en el més alt amb 25 punts, seguit de Carlos amb 14 i Joan amb 11, una vegada més Ikar va sumar 9 punts seguit de Juan amb 8. La resta de punts es van repartir entre Juanma i Nacho. Però, com sempre, en un equip no solament valen els punts, si no els que defensen i assisteixen que són Victor, Pere, Alex i Raúl i, els que animen com, el nostre base David que, un partit més, no va poder jugar per lesió. El pitjor és que fallem 13 tirs lliures i que el tercer temps va ser penós”.

Parcials del marcador:

  • 1º quart 22-17
  • 2º quart: 14-19
  • Descans: 36-36
  • 3º quart: 13-20
  • 4º quart: 22-20
  • Final del partit: 71-76

Deixar una resposta: