Ni el vent, ni l’aigua, han pogut frenar a l’Atlètic Quart en les Alqueries 0-2

0
282

De nou, victòria per als rojets en la jornada del diumenge. En aquesta ocasió, en la visita realitzada al Alqueries B. Els de Quart es porten els tres punts a casa, acabant amb la bona ratxa que portaven els de les Alqueries, amb set partits consecutius guanyant.

Rodava l’esfèric per l’herba, encara que el vent i l’aigua semblava que serien unes dificultats per a la practica del futbol. La primera part va ser igualada quant a joc es refereix, no obstant açò a l’equip visitant li van anul·lar fins a dos gols per fora de joc que només l’àrbitre va vore. Per part del conjunt local, poques oportunitats clares van gaudir. El marcador al final de la primera part 0-0.

Va començar la segona part amb la mateixa tònica, el Alqueries intentant jugar al futbol des d’arrere, aconseguint-ho en diverses ocasions del partit. En vista d’aquesta situació, l’equip dirigit per Beri i José, va començar a calfar als suplents. Als pocs minuts s’iniciarien els canvis en la banqueta visitant. Ramiro entraria per Raúl i Dani deixaria el seu lloc perquè Borja, tres mesos després, reapareguera de la seua lesió.

En el minut 73, Héctor entrava per Toni i prompte va donar resultat el canvi. En el minut 75 Héctor elaborava una bona jugada amb els seus companys, que finalitzaria en gol, Pipa dins de l’àrea col·locava el 0-1 en el marcador.

A 10 minuts del final, David entrava per Alberto pensant que seria per a donar frescor en banda però, amb el resultat tan ajustat, la prioritat principal era l’ordre defensiu i atacar sense arriscar massa.

En el minut 83, rep una pilota Boira en els tres quarts del camp, alça el cap i veu avançat al porter, no li’l va pensar dues vegades, li donaria una forta sabatà per a col·locar el 0-2 en el lluminós i sentenciar el partit.

El marcador ja no es mouria i l’Atlètic Quart contínua augmentat el record, 18 partits sense conèixer la derrota, dels quals 17 guanyats (15 de manera consecutiva) i un sol empat, precisament contra l’Alqueries en el camp del Quart. En qüestió de la porteria, 10 partits seguits imbatis.

Ni el vent, ni l’aigua, han pogut frenar als jugadors de les Valls, els quals, la pròxima jornada, reben a l’Estivella per a seguir mantenint els 9 punts respecte al segon classificat, el Faura.

Deixar una resposta: