Li va faltar Cola-Cao al Natzaret, per a aguantar el ritme del Benifairó – Nazaret-B 3-8 CE Benifairó de les Valls

0
249

Ràdio Vall de Segó, també publicarà cròniques de l’equip de futbol C.I. Benifairó de les Valls. Aquest cap de setmana s’ha jugat la tercera jornada de lliga.

El C.E. Benifairó de les Valls, categoria Benjamí, s’ha desplaçat a la capital del Turia, València. On ha jugat contra l’A.C.I.D. At. Natzaret “B”.

Sense agafar temperatura l’àrbitre, prompte el Benifairó es posava per davant en el marcador. Minut 2 Javier Cuadrado fa el primer gol. En el minut 4 Ayoub Assarar, feia el segon.

En el minut 12, reaccionen els locals i retallen distàncies en el marcador 1 a 2. Segueixen apretant els locals i, en el minut 19, empaten el partit.

El Benifairó no s’enfonsa i torna a avançar-se en el marcador per mitjà d’Esteban Domingo. Marcador 2 a 3. Tornen a reaccionar els locals i tornen a empatar en el minut 28.

En el minut 32, per mig d’Esteban Domingo, el Benifairó posa el 3 a 4, en el marcador i, a partir d’aqueix moment no va existir un altre equip en el camp que el Benifairó. Va començar a dominar el partit de tal manera que el resultat va ser contundent. És possible que els jugadors del Natzaret no prengueren el suficient Cola-Cao per a aguantar el ritme que li va plantejar el Banifairó.

Minut 34, Esteban Domingo, posa el 3-5.

Minut 40, Javier Cuadrado, posa el 3-6.

Minut 47, Esteban Domingo, posa el 3-7.

Minut 49, Raul Calvo, posa el 3-8.

De tres jornades disputades, el Benifairó ha jugat dos i una ha descansat. Els dos partits jugats han sigut guanyats, i contundentment. Actualment està situat en la cinquena posició de la classificació general amb 6 punts.

Deixar una resposta: