L’huracà és l’Atlètic Quart i guanya a l’Huracàn Villarreal per 0-3

0
396

Els de Beri es desplaçaven a Vila-real per a disputar la jornada 11 amb la idea de seguir amb la ratxa de imbatibilitat, encara que amb molt respecte cap a l’equip local. És un bon equip i aquesta temporada està molt millor posicionat que l’anterior, aconseguint bons resultats davant dels equips capdavanters del grup.

No obstant açò, el partit no podia començar millor. En el minut 13, Pipa col·locaria una gran passada a l’esquena de la defensa, perquè David Sola, es fera amb la pilota en una carrera llarga i, ja dins de l’àrea, li fan un penal claríssim. Pipa llançava i marcava el 0-1 en el marcador.

Va seguir el partit amb poques ocasions per als jugadors locals, però quant a joc, van agafar el control total del partit. La primera part va finalitzar amb el 0-1.

Corria la pilota en la segona part i Beri, feia calfar a Toni i Alberto, alguna cosa no li agradava. En el minut 60, van entrar al camp.

Als pocs minuts dels canvis Pipa, tornaria a col·locar una falta teledirigida perquè Toni, en la seua primera aparició, marcara el seu gol. El resultat més tranquil 0-2.

En el minut 70, es va lesionar Miguel del muscle. Tito ocuparia el seu lloc en el mitjà del camp. També va ser entrar al camp i besar el sant, en els últims minuts del partit, va posar el tercer gol i sentenciar el partit.

La porteria de l’Atlètic Quart, ja són 6 jornades seguides sense rebre cap gol i, sense conèixer la derrota, en tota la lliga. El liderat, cada vegada, més consolidat.

La pròxima jornada ve el Ribesalbes, equip que ocupa els últims llocs de la classificació general.

 

 

Deixar una resposta: