L’Esportiu Quartell Senior, torna a la senda de la victòria i guanya en Benicarlo 52-61

0
223

Ha sigut un partit molt competit i igualat en el marcador fins a arribar a l’últim quart on els verdets han aconseguit agafar una diferència definitiva.

A continuació comentaris de Miguel Angel, entrenador de l’Esportiu Quartell:

Victoria molt treballada i alhora important. Treball en equip davant un rival fort que compensem amb treball i experiència, la suma de tots va ajudar a traure avant aquest encontre.

En canastes Miguel Antoni i David Ruano van destacar amb més de 15 punts cadascun, Carlos Feliu (nova incorporació) malgrat no estar en forma de moment, va anotar 8 punts i sobretot ens va ajudar molt en rebot i intimidació en atac. Joan Calabuig i Juan Antonio Jiménez, els directors d’orquestra, van aportar 9 punts cadascun i van donar molt joc als altres. Raúl Ponce i Ikar Monleón van sumar un triple cadascun. Però el més important, com a l’inici hem dit, és l’aportació de tots: Juanma Martin, Victor Villaplana i Pere Campos el capità, en els minuts que van jugar van saber estar i aguantar el marcador amb defenses fortes i aportant mobilitat en atac.

Gràcies a l’equip i als quals no van jugar aquest dissabte però ens ajuden en els entrenaments, els done les gràcies: Alex Morell, Nacho Villalba, Fernando Candell, Alejandro Lluesca, Derek, … gràcies a tots per fer més gran aquest equip.

Confiar en vosaltres i segur que arribéssiu molt lluny, dels errors s’aprèn, però si tots col·laborem serà molt més fàcil.

Compromís i el dimarts seguim entrenant per a intentar guanyar de nou aquest dissabte a les 18:30 hores a casa contra C.B. Barri del Crist.

Marcador:

1ª quart 20-21

2º quart 10-12

Descans: 30-33

3º quart 12-10

4º quart 10-18

Final partit: 52-61

 

Deixar una resposta: