L’Esportiu Quartell cadet es passeja amb barca davant el Port de Sagunt, 75-37

0
282

Aquest cap de setmana l’equip cadet de l’Esportiu Quartell dirigit per David Ruano, va fer front, en el seu pavelló, a un equip de la comarca, el Port de Sagunt.

El partit al principi no pareixia tan complicat com es va tornar el primer cuart, els verdets eixiren dormint a la pista i el nostre contrincant no va perdonar açó. Encara amb els verdets mig dormits i un parcial de 7-12 i despres de un temps mort, els verdets aparegueren a la pista y salvaren el quart amb un 11-12.

Amb la intensitat, les ganes i el compromis que el entrenador exigia als jugadors que anaven a eixir amb un partit igualat, els locals se’n anaren al descans amb un 34-18 que possava el partit molt a favor dels locals.

Amb la participació de tot el col.lectiu verdet, amb l’ajuda dels Infantils Oriol Garcia i Javier Domingo, que a pesar de estar a la banqueta quasi tot el partit, pogueren gaudir de un ultim quart amb el partit ja assegurat en forma de agraïment, treball i compromis amb l’equip major.

Finalment cal destacar la intensitat i l’esforç general de tots els jugadors, destacant el treball fatigant dels exteriors locals i en especial, a Kevin Nicolas per el seu gran encert aquest partit, i provocar que s’arribara al resultat final forçat, ja que l’equip va tancar acta per primera vegada amb un resultat de 75-37.

Al final del partit, l’entrenador va destacar que l’equip visitant, a pesar del resultat, va mantindre la compostura, va competir i va lluitar els 40 minuts del partit.

Desitjem vore que passa en la tornada.

Deixar una resposta: