Les xiques de l’Atlètic Quart, planten cara a La Creu Pobla de Farnals, tercer classificat 0-0

0
433

Grandíssim partit de les jugadores rojetes per arredonir una vesprada de futbol al poble de Quart.

En l’anada, l’equip visitant, mostrà un joc completament eficaç i molt vistós. L’equip que vestia la senyera dispossava d’un joc amb molt de toc, passes de primeres, jugant de cara, basculant de banda a banda, un equip totalment diferent a la resta dels components d’aquest grup. Fruit d’això la 3a possició en la taula general.

L’equip visitant en la primera part tenia la possessió del baló molt a favor, no obstant, les xiques de Juan i David es varen defendre amb capa i espassa. Un autèntic partidàs a nivell defensiu, però amb tan sols una ocassió de gol.

A la segona part, sense cap canvi, es preveia un partit molt parell, possessió per a La Creu i el l’equip de casa a defendre el resultat com fora. Així va ser, fins i tot amb més oportunitats que les rivals aquestos 45 minuts, podent haver guanyat inclús.

Allà per els últims minuts, Ana trauria un córner que Irene remataria lleugerament, sent rebutjat per la defensa central. El baló es passejava pels nassos de Maria, la davantera rojeta, arribant el baló a Elena a uns 30 metres, qui finalitzaria la jugada a la desesperada i la grada amb un silenci momentani només va poder escoltar el soroll del travesany com era colpejat pel baló.

Dos corners més es botarien, però sense perill en contra del equip liderat per Carola en la jornada de diumenge, qui se despedia de les rojetes per a la temporada que ve.

Descans aquesta setmana. La vinent rebran al CD Onda, líders i invictes d’aquest grup. 54 punts aconseguits de 54 punts disputats, 18/18, ni tan sols un empat ha sofrit l’equip de la localitat castellonenca.

Deixar una resposta: