Les Societats Musicals del Camp de Morvedre preparades per a la III Edició de la Gala de Música on es lliuraran els Premis Orpheo 2017

0
284

Els premis es lliuraran en el transcurs de la Gala de la Música 2017 en l’Auditori de Canet el pròxim 1 d’octubre

La Junta Comarcal de Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre de la FSMCV, que aglutina a les 12 Societats Musicals del Camp de Morvedre, ha resolt ja la III edició dels PREMIS ORPHEO DE LA MÚSICA CAMP DE MORVEDRE. Aquests reconeixements es lliuraran durant la celebració de la III GALA DE LA MÚSICA DEL CAMP DE MORVEDRE que tindrà lloc a l’Auditori de Canet el dia 1 d’Octubre de 2017. Aquest acte s’enquadra dins de la Campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV, està dissenyat per a augmentar els llaços d’unió entre les bandes de la comarca i la finalitat de l’esdeveniment és servir d’homenatge conjunt a l’activitat musical que en la comarca desenvolupen societats musicals, socis, músics, compositors, directors i el suport de persones, institucions i mitjans de comunicació.

ESCOLTEU EL CANT A ESTIVELLA PREMI ORPHEO ESPECIAL A LA CREACIÓ I PRODUCCIÓ MUSICAL

A més de realitzar-se el lliurament de premis, en la Gala participaran tres de les bandes de la comarca: la Unió Musical Petresana, la Societat Joventut Musical Quart de les Valls i la Societat Musical Canet d’en Berenguer, que ompliran de música l’esdeveniment.

En aquests reconeixements dividits en diferents categories, estan representades totes les bandes federades de la comarca. La llista de persones guardonades amb els PREMIS ORPHEO 2017 DE LA MÚSICA CAMP DE MORVEDRE segons categories és la següent:

VORE RELACIÓ DE GALARDONATS

Deixar una resposta: