Les ombrel·les del bar La Canaleta, estan plegades. Anit li van robar els ous Kinder

0
1229

Avui dia 8 de juny ha eixit un dia dels denominats meravellosos, amb un sol radiant i una ombra que ve de gust.

Tot ha eixit molt bonic per a gaudir però, abans estava la matinada i, ella, també ha sigut aprofitada. Unes persones, per denominar-les d’alguna manera, han recorregut tot el poble, no com a serens no, per a fastiguejar als veïns que estaven descansant, sí.

Per al bar de La Canaleta el dia ha eixit tot gris, la tanca metàl·lica que dóna al barranc, l’han tallat, han entrat en el parc, han trencat els cadenats del bar i, a plaer, s’han portat begudes alcohòliques; les monedes de canvi que hi havia; el microones; tots els ous Kinder, serà pel premi que porta dins? tots els gelats, sense pal i amb pal, no sé quina cosa més, en definitiva, un desastre. Avui ha romàs tancat, a part de la falta de gènere, havia de vindre la Guàrdia Civil també, la policia local.

En el recorregut al poble no solament ha patit el virus el bar La Canaleta, també un cotxe que estava en el carrer, els seus 4 rodes estaven sense tornillos, només 2 rodes es van portar. Un altre veí de Faura, també ha patit el pas del virus.

Esperem que no siga l’inici d’una nova ona que acompanye a la qual ve de calor. Açò és com la grip, hi ha vacunes, però sempre t’ataca. I el trist és que, la gent escolta el succeït i, ni s’immuta, entra dins de la normalitat.

Canaleta-2

Deixar una resposta: