LES GLADIADORES DE L’ATLÈTIC QUART COMENCEN L’ANY 2018 AMB VICTORIA 1-0 A LA UD LA VALL

0
317

L’últim partit de la primera volta s’ha saldat amb victòria de l’equip local per la mínima.

Des que va començar a rodar la pilota per la terra de Quart, les gladiadores mostraven la seua ambició i ganes de guanyar.

La pressió asfixiant i el joc vertical de l’equip local només presagiava una cosa, que el gol no es faria esperar i marcarien abans de la segona part.

En el minut 40 es lesionava Mar, la davantera de l’equip local, que havia disposat de les millors oportunitats fins al moment de la lesió. En la segona part seria substituïda per Elia Sancho, que eixiria al partit per a revolucionar-ho i disposar de les ocasions més clares, encara que no arribaria a convertir cap.

Al final, la primera part es va saldar amb un marcador de 0-0-, el qual no reflectia la realitat, l’equip visitant només va arribar en dues ocasions a la porteria de l’equip de casa i l’equip local va disposar de les oportunitats més clares i nombroses.

Amb l’esforç i ímpetu de tot l’equip, en el minut 77, arribaria  el gol de Raquel, després d’una bona jugada d’equip.

Encara quedava temps i l’equip rival no donava el partit per perdut i seguia intentant en els últims 10 minuts empatar el partit però, només es va quedar en l’intent, el Quart va seguir lluitant per a defensar el que tant li havia costat d’aconseguir.

Finalitza el partit amb el patit 1-0. El Quart Femení, en el primer partit del 2018, suma la seua primera victòria de l’any. Esperem que aquesta victòria aporte la suficient moral per a afrontar aquest mes de gener.

 

 

 

Deixar una resposta: