Les festes de Benavites homenatgen al pilotari local Dani Gómez

0
514

L’Ajuntament ha volgut reconéixer la trajectòria de l’esportista després de la seua retirada formalitzada en el circuit del 2017

El pilotari de Benavites Dani Gómez serà el protagonista de les festes d’enguany. I és que l’Ajuntament d’aquesta localitat de Les Valls ha volgut reconéixer el palmarès i la trajectoria de l’esportista després de la seua retirada amb un gran homenatge sorpresa.

L’homenatge es celebrarà el dia 30 de juny al poliesportiu municipal. Un acte que servirà per a premiar l’esforç del pilotari de Benavites, que va anunciar la seua retirada de la pilota valenciana en el Circuit del 2017.

Dani va nàixer en Benavites en 1974 i va començar a jugar a la galotxa quan tenia 5-6 anys als carrers del poble, però prompte va passar a jugar al trinquet a l’edat dels 10 anys, on va debutar amb partida de juvenils als 14. És considerat el millor jugador a la posició de mitger, a la modalitat d’Escala i Corda i ha sigut campió en nombrosos trofeus.

Des de l’Ajuntament de Benavites, l’alcalde, Carlos Gil, ha destacat la importància d’aquest homenatge per a premiar el gran palmarès del pilotari local, però no ha volgut desvetllar cap característica de l’acte ja que és “una sorpresa”, ha apuntat el primer edil.

En quant als actes de les festes patronals de Benavites, la programació comença hui divendres 23 de juny amb el repartiment dels programes i el sopar popular a la plaça de l’Ajuntament. El tret d’eixida el donarà el xupinàs, a les 24 hores, i per a concloure la nit, l’orquestra Twister amenitzarà la vetlada al pàrquing públic.

Demà dissabte 24 de juny començaran els bous al carrer. A les 19 hores hi haurà bou del poble i a continuació, vaques a càrrec del grup Gent Jove de Benavites. A les 24 hores hi haurà vaca embolada i mitja hora després bou embolat

El Dia de Sant Pau es commemora el diumenge 25 de juny. La jornada s’iniciarà amb una cercavila, a les 11:30 hores, i missa major en honor a Sant Pau, a les 12 hores. Per la vesprada serà el torn de la processó, i per la nit, els veïns podran gaudir del monòleg d’Eugeni Alemany a l’auditori municipal.

Santa Paula

Seguir llegint…

ELPERIODICODEAQUI.COM

Deixar una resposta: