L’equip femení de Quart, segueix sumant fóra del Municipal, Benicató 1-1 Atlètic Quart

0
415

L’Atlètic Quart de les Valls suma 1 punt a Nules, un camp molt gran on les jugadores no es sentiren comodes en cap moment.

Rodava la pilota a les 19 hores, i les primeres ocasions eren per a l’equip visitant, guanyant prou el mig del camp i recuperant per intentar contraatacar.

Fruit d’aquest domini del Quart, arrivaria el gol al minut 15, gol de la xiqueta de l’equip, després d’una jugada que rodava d’una banda a l’altra per a que Carola li donara un regalet a Mar possant-li un passe mil.limètric entre línies, definint la davantera quartera creuant la pilota al segon pal on la portera no podia arrivar.

Les rojetes pareixien agafar el control del partit, però duraria poc, ja que al minut 28, l’equip de casa empataria l’encontre amb una molt bona jugada individual.

Despres del gol, l’equip Nuler agafava força i dispossaria d’alguna que altra ocassió mes, pero l’1-1 seria el resultat al descans.

La segona part, va estar molt equiparada per part dels dos equips, pero degut al desgast físic d’aquest enorme camp i els pocs canvis de que dispossaven tant el Benicató com la banqueta de David i Juan, feia que el partit anara reduint el ritme, però aixina i tot qualsevol dels dos conjunts podia haver-se portat la victòria si havera arrivat amb més claretat a la porteria rival.

Fi del partit, 1-1, les xiques de l’Atlètic Quart segueixen sumant fora de casa i creixent poc a poc, pues estan donant, no sols una molt bona imatge de cara l’espectador, sinó també, en lo que a resultats es refereix. Una derrota en les últimes 7 jornades, els costa marcar gol, sí, però també se’ls dóna be això de defendre la porteria.

Pròxima jornada a casa davant el Biensa, unes rivals directes.

Deixar una resposta: