L’equip de futbol Atlètic Quart femení, segueix amb la seua ratxa victoriosa, 1-0 al Drac de Castelló

0
460

Tercer partit consecutiu guanyant a casa de les xiques dirigides per Juan i David, però açò no és tot, en les últimes tres jornades jugades en el Municipal de Quart, no han rebut cap gol. El resultat sempre el mateix 1-0, primer al Fènix Montcada, després a la UDE Vall d’Uixó i, aquest últim, al Drac de Castelló.

Una victòria especial, abans de començar el partit les jugadores van decidir fer-li un detall a una companya que ha sigut operada fa pocs dies, Esther. El futbol també té gestos tendres i de companyonia.

Rodava la pilota i el partit va començar amb un clar domini de l’equip local, les ocasions només arribaven per part de les jugadores locals encara que, els minuts anaven passant i, no s’aprofitava cap.

Poc treball per a Julia, la qual només feia que traure de porteria i poques vegades.

En els minuts finals de la primera part, jugada de pissarra que s’entrena. Corner tret des de la part dreta de la porteria defensada per l’equip de Castelló. La jugada va resultar preciosa i molt bé elaborada, va eixir calcada al previst però no va tenir l’efectivitat desitjada, la portera visitant va traure la pilota en la mateixa esquadra. Arribant-se, amb aquesta jugada, al descans.

S’inicia la segona part amb la mateixa tònica que la primera, les oportunitats de gol segueixen sent de l’equip roig. La portera de Benavites segueix amb poc treball, mèrit de la defensa local que es van lligar bé les botes i van fer un partit de 10.

Als pocs minuts, l’equip local, va fer diversos canvis. S’arribava a porteria però sense materialitzar en gol les jugades. Carola entraria per a col·locar-se en el centre del camp i Elia, la capitana, passar a ser la referent de la davantera, substituint a Vanessa. Uns minuts després entraria Mar per Miriam.

Arribava el minut 65, pilota per la banda, com quasi tots els atacs del Quart, Elena centrava magistralment des de la banda, Ana entrava de primeres a la rematada però ben coberta per la defensa, li va ser impossible rematar. Però allí estava la pichichi de l’equip, la jugadora més eficaç de cara a porta en aquests últims partits, la patarra Raquel Tejuelo, que amb un bon barret aconseguix definir per alt a la portera i col·locar l’1-0 en el lluminós.

A partir del gol tot anava a canviar una poquet i es va passar a la defensiva. Es van fer canvis necessaris per fatiga a causa de l’alta temperatura. Arran d’açò arribaria el debut d’una xicona amb molta passió per aquest esport i moltes ganes de defensar els colors, Raquel Berman que entraria per la golejadora, també Raquel, a causa d’una xicoteta molèstia.

El marcador ja no s’anava a moure gràcies al constant joc de contenció i bon ordre defensiu de les rojetes. En el minut 85, s’esgotarien els canvis, Alexandra entrava per una Carmen que es va buidar completament, jugant tant de lateral com d’interior.

En resum, un gran partit del Quart i aprofitant la ratxa que li està arribant de cara. Partit de 10!

Deixar una resposta: