L’Atlètic Quart, sense bufanda, aguanta el fred de Viver aconseguint un meritori empat a 1-1

0
451

El Atlètic Quart de les Valls, es deixa 2 punts a casa del Viver, equip fort i camp dificilíssim  de jugar.

Rodava la pilota pel terreny de joc del Viver, amb fang, amb clots i una gespa impracticable que, ja en els primers minuts de l’encontre, feia caure als jugadors dels dos equips.

Encara no s’havien assegut els aficionats visitants, David Beri trauria fins a tres mans espectaculars que evitarien que es moguera el marcador momentàniament. No obstant açò el primer gol no anava a esperar molt. En el minut 19, corner contra el Quart, que seria rematat per un jugador local, col·locant la pilota en la porteria de David. 1-0.

Els rojets no acabaven d’agafar el control del partit, ni trobar-se en si mateix. Els locals, des d’un inici, van intentar que els de Quart, no entraren en el partit de cap manera, ja fóra física com mentalment.

Malgrat tenir el domini no els va durar molt l’alegria als castellonencs, en una molt bona jugada del conjunt rojet, Alberto l’acabaria marcant el gol de l’empat 1-1. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

Després de ser presentada l’escola de xiquets del Viver, començaria la segona part. Els dos equips la van iniciar molt física, amb un joc fort i dur. L’àrbitre, el complicat que se li va presentar el partit per a xiular, no ho va fer gens malament.

Prompte van començar a moure’s les banquetes, Beri ja ens té acostumats. Roberto i Antonio entrarien per Toni i Dani, molt treballadors en la jornada del dissabte.

Per ser un camp de reduïdes dimensions no era possible fer superioritat en centre del camp, en la qual cosa, els jugadors creadors de joc visitants, no es trobaven còmodes, estaven més pendents a defensar que cercar la pilota per a crear. El Viver només volia llançar la pilota a l’esquena dels laterals visitants aprofitant la velocitat per les bandes. La defensa del Quart es va mantenir ferm en defensa i no van permetre cap penetració perillosa dels locals.

Dos canvis més s’anaven a produir abans del minut 70, Mela, advertit des del minut 20 i Raul, que es va lesionar en la segona part, deixarien el camp pel jove canterà Fran Llamas i Héctor, els dos, ho van donar tot en els pocs minuts que quedàven.

Pel minut 80, hi hauria una jugada polèmica, pilota llarga per a Fran que va posar el seu cos molt bé per a forçar el servei de banda però, el capità local, patinaria sobre el fang i es deixaria el nas sobre el graó de la graderia. Tot va quedar en un esglai, la sang és molt escandalosa. Però, sí es va muntar una xicoteta brega. Per sort, el capità va reconèixer que va ser ell qui es va relliscar i no, Fran, el jove de Quartell, que ho espentaria.

El marcador ja no es mouria, arribant el final del partit amb el resultat d’1-1. El Viver frena la gran ratxa victoriosa del conjunt dirigit per Beri i José. Portaven 19 partits consecutius guanyant. Ratxa espectacular que ha significat 57 punts seguits, sumant de 3 en 3. Segueixen invictes i, mancant 21 punts per disputar-se i amb un partit menys, mantenen la diferència de 12 punts al segon, el Futbol Canet.

En la pròxima jornada, el Atlètic Quart rep al EF Benicató.

 

 

 

 

 

 

Deixar una resposta: