L’Atlètic Quart no goleja al contrari, ho destrossa. Aquesta jornada 9-1 a No Solo Futbol Sagunto

1
460

Partit poc vistós en la jornada del dissabte entre els equips del Atlètic Quart i el No Solo Futbol Sagunto. El protagonista del partit va ser l’àrbitre i no pel marcador tan engruixat.

Es posa a rodar la pilota, molts afeccionats sense agafar seient i el xiulet de l’àrbitre sense agafar temperatura, Tito marcaria el gol record del club i col·locava l’1-0 en el marcador.

Minuts després l’àrbitre xiularia un penal inexistent del porter local, on es va vore clarament que tocava la pilota amb els punys i no colpejava el cap del davanter visitant. Penal que llançaria el porter visitant i col·locava l’1-1 en el marcador.

El partit va seguir amb poc que explicar en el que a joc es refereix, l’equip de casa va eixir amb uns quants canvis en l’onze titular per baixes importants tant per lesions com per sanció, tal vegada va poder influir. En canvi, pel que fa a gols, un cabàs.

Abans d’arribar al descans, els rojos, van marcar 3 gols més, obra de Boira, Quim i Alberto.

Començava la segona part i el partit seguia igual, sense complicacions per a la porteria de Beri, espectador de luxe. El Quart seguia a per més gols, però rebent mancades innecessàries dels visitants que vestien de color carabassa. L’àrbitre va ensenyar poques targetes per al dur que s’estava jugant.

Pel minut 80 el capità visitant va perdre els papers i va insultar fortament a l’àrbitre, el qual, davant la situació tan lletja que s’havia generat i amb l’escandalós marcador, va donar per finalitzat el partit deu minuts abans del temps reglamentari.

Els golejadors de la segona part van ser: Mela, Hèctor, Pipa i Dani per partida doble.

L’equip de Les Valls segueix invicte, rebent pocs gols i mantenint la diferència de punts amb els rivals directes.

La pròxima jornada l’Atlètic Quart, visita el camp del 7º classificat l’Alquerias CF B.

 

 

1 Comentari

Deixar una resposta: