L’Atlètic Quart, li fa un vuit al Benicató, 0-8

0
611

L’Atlètic Quart ha posat un forrellat d’última generació i no hi ha manera que li fiquen un gol. Quatre partits seguits amb la porteria a zero. El últim va ser l’Estivella, en el Bovalar.

Els rojos, s’avançaven en la primera part per zero gols a tres. No diga gol, diga Borja. Un hat-trick en 45 minuts.

Els visitants estaven jugant molt bé, no deixant, en defensa, que arribara cap perill dels locals. Totes les línies del camp molt bé organitzades.

Arrancava la segona part amb dos canvis en l’equip visitant, deixava la porteria David perquè debutara el jove porter de la casa Christian i, el capità que demanava descans perquè Antonio jugara els quaranta-cinc minuts restants.

Com no podia ser d’una altra manera, el pichichi Borja, fa el 0-4. Als pocs minuts, assistència de Borja a Héctor, col·locant el 0-5, estrenant-se en la lliga com a anotador.

Tito i Dani, van eixir per Alberto i Raul, el qual es va fer mal en un topetó amb un davanter de l’equip local.

Els dos següents gols, el 6 i 7, els marcaria Carles, uns minuts abans que l’àrbitre deixara a l’equip local amb 9 jugadors. El resultat era d’escàndol 0-7.

Quan el marcador semblava que volia descansar, en el minut 88, després d’un rebutge del porter local, Dani li fa un 8 al Benicató.

Un partit més invicte i augmentant la diferència de gols amb els perseguidors.

Pròxima jornada: Atlètic Quart – Racing Onda

 

 

Deixar una resposta: