L’Atlètic Quart, li fa un set en blanc a l’Onda: 6-0

0
420

El Racing Onda a vingut al Municipal i, al sac, un partit més imbatut l’Atlètic Quart, amb est, s’allarga la ratxa a 5 partits, la qual cosa és igual a 473 minuts sense rebre cap gol.

Si algun aficionat es va dormir en la migdiada i va arribar un poquet tart al partit, fins a quatre gols es perdria. Als 16 minuts que portava la pilota rodant per la terra del Municipal, 4 vegades va creuar la ratlla de gol de l’equip visitant.

El capità, Quim Cosme, obriría el marcador al minut 6 del partit, amb un gran xut des de fora de l’àrea.

Pocs minuts després va ser el juvenil rojet, Dani Bayona, qui s’anticiparia, intel·ligentment, al porter rival i, amb un regateig, ho deixava assegut i només havia d’espentar la pilota a la xarxa.

El partit no tenia color, ja que l’Onda no aconseguia asseure’s en el partit i en els minuts 14 i 16, aplaudien els dos cabotades del referent del conjunt de Beri, en aquesta jornada. Toni, que segueix la ratxa que tot davanter necessita, amb aquests dos gols es col·loca, en el que va de lliga, amb set dianes.

Els locals, decideixen baixar les revolucions i el partit es tranquil·litza un poquet començant a tocar més la pilota i tenir més control del partit. Però just abans del descans, una altra vegada Dani, marcaria el cinquè gol del partit. Jugador amb molta forma, amb aquest, porta vuit gols en el seu compte particular. El marcador es col·locava 5-0.

Començava la segona part. Els de Onda que només xutarien una vegada en els segons quaranta-cinc minuts, ho van fer amb molt perill, obligant-li a Beri fer una gran intervenció a mà canviada. No podia permetre que s’acabara la ratxa de imbatibilitat.

En el minut 60, eixia Tito perquè entrara Héctor, qui no podria acabar el partit a causa d’una lesió muscular. També eixiria Dani perquè Fran entrara al terreny de joc. Miguel avançaria la seua posició a l’atac. Prompte va sorgir efecte aquest canvi, Miguel regatejaria a dos jugadors castellonences i creua la pilota, pel sòl i al pal curt, resultant-li impossible per al porter. Un contundent resultat 6 a 0, el marcador ja no mouria.

Roberto i Ramiro, després d’alguns partits lesionats, tornarien a calçar-se les botes i entrarien al camp per a disputar els últims 20 minutos per a donar descans a Mata i Alberto.

El Atlétic Quart, segueix al seu, sense donar opció a cap contrari i, el liderat, més consolidat.

En la próxima jornada, l’Atlétic Quart, visita el camp de l’equip Huracán Vila R.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixar una resposta: