L’Atlètic Quart, li col·loca 4 bonics taulells a l’Onda i mancant un punt de ser campió 1-4

0
263

Partit bonic el jugat per part dels dos equips, l’Onda i l’Atlètic Quart, en la localitat castellonenca.

Es va iniciar el partit tractant de sorprendre’s per les bandes amb un joc dinàmic, encara que el pes del partit ho portava l’equip visitant.

David, porter del Quart, amb el seu bon joc amb els peus, possibilita avançar la defensa del seu equip provocant una forta pressió en els tres quarts de camp. Fruit d’aquesta pressió, en els minuts 5 i 10, es va disposar de dues clares ocasions de gol, però la pilota no va voler entrar.

Fins als 20 minutos, l’Onda va aguantar bé el partit encara que sense arribar a la porteria visitant amb perill. Jugava amb més cor que una altra cosa. Volia jugar la pilota en el centre del camp amb un joc de combinació pel sòl, sense balonades, però els visitants sempre van ser superiors i les intencions locals de crear perill morien en el seu intent.

Quim es va adonar d’on pressionar als locals i prompte es va veure en el marcador. En el minut 36, jugada d’extrem de Miguel. Regateja a l’esquerra i marca un gran gol, col·locant el 0-1 en el marcador.

L’Onda intenta reaccionar al gol visitant, però només aconsegueix xuts des de fora de l’àrea i sense molt perill.

En el minut 42, Quim roba una pilota en els tres quarts del camp i es planten 4 davanters contra 3 defenses. Li passa la pilota a Borja i aquest, amb un engany, amb el seu cos, el porter a un costat i Borja, sols, marca un magnífic gol i un marcador de 0-2. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

S’inicia la segona part i, els més de 30 afeccionats que van acompanyar als de Quart, esperaven els canvis habituals de l’entrenador Beri, però abans, minut 52, va arribar un altre robatori de pilota en el centre del camp, li arriba el baló a Alberto, dribla i marca un altre bonic gol. 0-3.

Es trau del centre del camp, un altre robatori de pilota, generant-se una altra jugada similar a l’anterior i Tono, remata espectacularment, però la pilota es marxa fóra fregant l’esquadra.

En el minut 55, van començar els canvis habituals en l’equip del Quart. L’Onda canvia el seu joc, bombant pilotes a l’àrea visitant. Amb aquest joc van arribar a provocar perill i, en el minut 60, van llançar una bona cabotada al travesser i, després, van provocar que David, fera una gran parada.

L’Onda, seguia amb el seu intent i, per mitjà d’un servei de cantonada en el minut 73, Borja rebutja, amb mala fortuna, li rebota la pilota en un davanter local i es cola per la mateixa esquadra, col·locant l’1-3.

Quan semblava que el partit anava a finalitzar amb el resultat d’1-3, en el minut 89, un altre robo de pilota i gran jugada de contraatac. Li arriba la pilota a Dani, regateja i col·loca la pilota al pal curt. Gran gol per a finalitzar un bon partit. 1-4.

El partit finalitza i tots els afeccionats, igual els locals que els visitants, van aplaudir el magnífic partit jugat.

L’Atlètic Quart, amb aquesta victòria, està a un sol punt per a proclamar-se campió del seu grup. Destacar a l’afició que va acompanyar a l’Atlètic Quart, el camp de l’Onda no té estufes i, el vent fresquet, ha fet lluir les millors bufandes i abrics de Quart.

La pròxima jornada, el cap de setmana del dia 7-8 d’abril, l’Atletic Quart juga en el Municipal, contra l’Huracàn Vila-real. Només necessita un punt per a ser campió, pot ser una gran festa per a un equip que encara segueix invicte.

Deixar una resposta: