L’Atlètic Quart Femení, no pot amb l’encert de les romanes de Sagunt 2-0

0
189

At. Saguntino 2-0 At. Quart Femení

Les xiques de Juan i David varen disputar el que seria possiblement el millor partit de la temporada fins ara, contra tot un Saguntino que va co-líder a tan sols 5 punts de l’Onda (invictes en aquesta categoria, amb tots els enfrontaments sumant per partida triple).

En lo que a joc es refereix, el conjunt visitant, de color groc aquesta jornada, no arribà a porteria més que en una ocassió, mitjançant una excel.lent jugada en la que Lledó cedia el baló d’una banda al mig a Alexandra per a que aquesta girara el baló i canviara a l’altra banda on entrava Nereida sols i de primeres definiria amb poca fortuna. Falta d’experiència de cara al gol d’aquesta jugadora que cada volta creix més.

Jugada següent, Irene intentaria controlar un baló amb el pit dins l’àrea, amb els braços pegats al cos l’àrbritre xiularia penalt, un penalt inexistent, ja que la jove defensa no podia amagar els braços. Aquest penalt transformat donaria vida al conjunt romaní a falta de 20 minuts per al final.

Les jugadores defensores de Les Valls no es rendien i continuaren defensant de manera impecable la defensa de Julia, qui es lluiria fins en 3 ocassions evitant lo que podria haver sigut una goletjada, però la jugada després del penalt no va poder fer res davant la jugadora més ràpida de la competició femenina. Un baló en llarg, faria una inernada cap a dins l’àrea i amb un potent xut Julia pararia molt bé, però sense blocar, la qual cosa va fer que el rebuig li caiguera de nou a la goletjadora rojeta i anotara el 2-0. Resultat massa abultat per a lo que meresqueren les gladiadores de les Valls.

Sense reforços útils a la banqueta del Quart, a causa de lessions, eixirien al partit Elia i Raquel ocupant el lloc de Alexandra i Mar, fatigades pel gran esforç.

Tot i les circumstàncies tan negatives (amb 11 jugadores disponibles, els 3 canvis de la banqueta lessionades i les possicions poc habituals per la excassa plantilla) varen aconseguir possar de peu l’afició rojeta, eixa afició que mai falla i està recolzant el futbol femení jornada darrere jornada.

Ara ve el paró de pasqua, dos setmanes de descans. Pròxima jornada el dia 15 al camp del Fènix Moncada.

Deixar una resposta: