L’Atlètic Quart, campió de Lliga 2017-2018 i equip de primera

0
955

Com ja coneixíem l’Atlètic Quart necessitava un punt per a proclamar-se campió de lliga i equip de primera regional. L’Huracán Vila-real ha sigut l’equip que ha visitat el Municipal de Quart segons el calendari de la lliga indicava.

En totes les jornades jugades, s’ha publicat la crònica del partit, en aquesta ocasió no podia ser d’una altra manera per les circumstàncies que portava el partit. Doncs bé, pel que fa al partit poca cosa es pot dir.

L’Huracán Vila-real, salta al Municipal amb 6 jugadors de camp més el porter, 7 jugadors en total. En el minut 12, el marcador ja assenyalava 4-0 per als de Quart, no havia partit. En el minut 14, el defensa central de l’Huracán cau al sòl i ja no s’alça. Davant aquesta situació el col·legiat es veu obligat a assenyalar el final del partit amb l’esmentat resultat de 4-0. Quan un equip es queda amb 6 jugadors, el partit no pot continuar.

En finalitzar el partit, el Quart sumava els tres punts en joc i es proclamava campió i equip de primera regional. Els jugadors del Quart i l’afició, volien guanyar el partit i gaudir d’un partit competitiu, però els problemes que poden portar a un equip d’aquestes categories, ha fet que l’alegria s’haja viscut amb unes sensacions fredes en l’ambient davant un equip visitant trencat per falta de jugadors.

Gens més acabar el partit, als 15 minuts de joc, els jugadors i afició del Quart no assimilaven el que havien aconseguit però, a poc a poc, l’emoció aflorava pel camp fins a començar a gaudir de la festa amb música, pólvora, cava, piscina,…

Però la lliga segueix i l’equip està imbatut. Deuen seguir amb el mateix nivell per a aconseguir un record més en el seu palmares.

En definitiva, cal felicitar al club Atlètic Quart, que en només tres anys d’existència ha aconseguit un equip sòlid en estructura el que li ha permès, en un temps record, pujar a la primera regional. ENHORABONA ATLÈTIC QUART!

En la pròxima jornada visiten el camp del Ribesalbes.

A continuació poden escoltar els comentaris i vore fotos de la festa de:

Borja, jugador – Beri, entrenador – Migue, jugador – Néstor, president – Mela, jugador – Pilar Álvarez, alcaldessa

 

 

Deixar una resposta: