L’altura no li ha assegut bé a l’Esportiu – ALTURA 67-57 ESPORTIU QUARTELL BÀSQUET

0
304

En jornada d’ahir diumenge, l’Esportiu Quartell, ha jugat de visitant en la pista de l’Altura.

Durant la primera part el partit anava igualat i el marcador a l’una. Fins que van arribar dues jugades que bé podrien haver influït en el transcurs del partit. El duo arbitral castiga amb 2 tècniques a l’equip local i aquest, a tals circumstàncies, va reaccionar amb un parcial de 9-0 a l’Esportiu, sense que tingueren a vore res els àrbitres.

L’equip local va seguir anotant i, amb un gran encert des dels 6,75, on van anotar 13 tirs, un total de 39 punts. Davant aquesta situació és difícil defensar a un equip amb aquest percentatge d’encert.

Encara així, l’equip verdet va seguir lluitant i va mantenir el tipus amb la suma de tots els jugadors dels quals nou van sumar punts, amb esment especial a Miguel Antoni i David Ruano, que van sumar 15 punts cadascun, la resta de companys van aportar més punts, defensa, intensitat i, el més important, compromís.

El partit va finalitzar amb la victòria de l’equip local, l’Altura per 67 a 57. L’equip verd va acabar el partit amb el desig de tornar a jugar amb ells en el pavelló de Quartell.

El pròxim partit serà dissabte que ve a les 18:30 hores, en el pavelló de Quartell, contra el Sogorb.

 

 

 

 

Deixar una resposta: