La fresca del Municipal apunt de congelar a l’Atlètic Quart davant el Ribesalbes 2-1

0
363

Tot començava en l’escalfament, on els rivals entraven tart al terreny de joc i amb només 8 jugadors, incloent al porter. Aquesta situació va poder afectar, a l’equip local, de com gestionar aquest partit i no eixir com sempre, demostrant les ganes de jugar al futbol.

No obstant açò, al final, els visitants començarien el partit amb 11 jugadors i 2 en la banqueta. Alguna cosa estava ocorrent en el pre-partit d’ahir que gens estava eixint com l’habitual. Totes aquestes confusions va fer que es contagiara al joc i, la primera part, va ser una cadena d’errors. L’equip castellonenc ho tenia clar i aprofitant la inmaduressa de l’àrbitre per la seua joventut, 17 anys, es dedicava a perdre temps des del minut 1.

Aquest joc no li convenia als de Quart, com si estigueren dins d’un parany. Fruit d’açò es van anar als vestidors amb un preocupant 0-0, resultat no acostumat.

Començava la segona part i gens semblava canviar el panorama, excepte la banqueta de Beri que començava a tenir moviment. En el minut 55, faria doble canvi, David i Héctor, deixarien el camp, entrant per ells, Mela i Boira.

Minuts després, gran fortuna per al Ribesalbes que col·locaria el 0-1 en el marcador. Una de sort, un xut que no t’expliques com, acabaria en la porteria de Beri. S’ha trencat la ratxa de porteria a zero. El partit es decantava per als visitants.

Dos canvis més s’efectuarien abans d’arribar al minut 60, Dani i Tito, entrarien al camp per Alberto i Roberto.

Prompte va tenir els seus efectes, quan en el minut 62, Pipa centraria una falta teledirigida perquè Fran, solament haguera de posar el cap per a empatar el encontre, els rojos es van venir a dalt.

Minuts després, el capità rival veuria la segona cartolina groga i seria expulsat per doble amonestació.

Amb un jugador més, l’equip local seguia bolcat i, en el minut 68, de nou Pipa, d’un xut dins de l’àrea, marcava el segon gol del Quart, remuntant el partit.

Finalment va acabar el partit amb una victòria molt patida per 2-1. El Ribesalbes, penúltim de la classificació general, ha estat a punt de donar la sorpresa de la jornada i trencar la imbatibil·litat del lider.

La pròxima jornada, l’Atlètic Quart, primer, visita a l’Atlètic Gilet, segon classificat. Partit important per als de Quart, guanyant, consolidaria el liderat.

 

 

 

Deixar una resposta: