JUNTS PER FAURA TRASLLADA A L’AJUNTAMENT LES QUEIXES VEÏNALS PER L’AUGMENT DE PLAGUES AL POBLE

0
705

Comunicat de premsa del grup municipal Junts per Faura

El grup municipal de Junts per Faura ha presentat al registre d’entrada municipal un seguit de preguntes referides al tractament del clavegueram municipal.

Les últimes setmanes s’han succeït al poble nombroses queixes per la reiterada presència de panderoles. En aquest sentit, des del grup municipal de la coalició d’esquerres s’ha interpel·lat l’equip de govern i el regidor delegat sobre el procediment seguit en el tractament i manteniment de la xarxa de clavegueram.

Qüestions com ara la periodicitat i el procediment emprat per a realitzar  la desinfecció, així com el percentatge de pous i les arquetes tractats, clau en el cas del nostre poble per no ser un clavegueram de massa extensió, són algunes de les interpel·lacions de Junts per Faura a l’equip de govern.

D’altra banda des de la formació valencianista han afirmat que desmancomunar el servei és una errada. Hem demanat al PSOE faurer que ens ensenyen els informes que acrediten aquests canvis. Sobretot tenint en compte l’augment de les plagues i l’empitjorament de condicions de salubritat i malestar que aquest fet produeix en algunes zones del poble.

Deixar una resposta: