JUNTS PER FAURA INSTA AL PLE DE FAURA A DEMANAR LA DOTACIÓ D’UN VEHÍCLE PER A VISITES I URGÈNCIES PER A L’ÚS DELS PROFESSIONALS DEL CENTRE DE SALUT DEL POBLE.

0
444

Comunicat de premsa del grup polític JUNTS PER FAURA

El grup municipal de Junts per Faura ha demanat al Ple de l’Ajuntament que s’oficialitze la
petició al Departament de Salut de l’àrea de Sagunt i a la Conselleria de Sanitat Universal d’un vehícle per a l’ús professional dels sanitaris que treballen en el centre de salut de Faura.

La coalició formada per Esquerra Republicana i Compromís assegura que s’han recollit diverses queixes dels usuaris del servei, i han comprovat la necessitat de que els professionals del centre de Salut disposen d’un vehícle per a quan hagen de fer serveis a domicili, ja siga en horari de visites d’atenció primària, com en horari d’urgències.

Segons Junts per Faura ‘en moltes ocasions els professionals han d’anar a fer algún servei a l’altra punta del poble, i han de posar el seu vehícle privat, o en el seu defecte anar a peu, amb el que això pot suposar d’endarreriment en les cúes en l’espera al centre i en la salut de la població. Igualment, en horari d’urgències moltes vegades han de fer visites a altres pobles de La Vall de Segó, en eixe sentit sería convenient una implicació directa de la Mancomunitat en aquesta reivindicació que benenficiaria a totes les Valls.’

Finalment la coalició fa una crida a la responsabilitat en un tema tan sensible com la salut de la població per a la que no es deu pensar en estalviar sinó en garantir el bon estat de salut de la població i la ràpida atenció.

Deixar una resposta: