JUNTS PER FAURA DEMANA A L’AJUNTAMENT UNA ENÈRGICA CONDEMNA PER LA BRUTALITAT I LA REPRESSIÓ POLICIAL DE L’1-O A BARCELONA

0
949

Nota de premsa del grup municipal de Junts per Faura

El grup municipal de Junts per Faura ha presentat aquest dijous una moció demanant al Ple de l’Ajuntament que “expresse una rotunda condemna de rebuig a la violenta actuació policial del passat diumenge 1 d’octubre durant la jornada electoral a Catalunya en el referèndum per la independència”.

El grup d’esquerres integrat per les agrupacions locals d’ERPV i Compromís afirma que “cal mostrar la solidaritat amb els municipis afectats per la violència policial i amb les persones que han resultat ferides, que trobem des de poblets petits com Aiguaviva, fins a la Ràpita o la capital, Barcelona.

Es intolerable que en un país suposadament democràtic i que respecta els drets civils, una jornada electoral acabe amb quasi 900 ferits i quantiosos danys material a causa de la violència generada per l’Estat espanyol i el seu govern’ ha manifestat el portaveu del grup municipal, Domènec Garcia.

Per part de la regidora Anna Martínez s’ha destacat “l’exemplar comportament de la ciutadania catalana, tot just el contrari que el de l’Estat per via dels cossos policials. El Mon sencer ha vist què ha passat i nosaltres no mai oblidarem el que han fet. Espanya s’ha llevat la careta”.

Deixar una resposta: