Israel Rodríguez, director de l’IES La Vall de Segó en el CURS DE METODOLOGIA CLIL A DUBLIN

0
544

CURS DE METODOLOGIA CLIL A DUBLIN ERASMUS DEL 26 DE FEBRER AL 4 DE MARÇ DE 2017

 Entrevista a Israel Rodríguez, director

 

El professor de Música i Director de l’IES la Vall de Segó de Benifairó de les Valls, Israel Rodríguez, ha realitzat un curs de Metodologia CLIL (Content and Language Integrated Learning) en Dublín (Irlanda) durant una setmana (26 de febrer al 4 de març) amb professors de nou nacionalitats europees. L’IES La Vall de Segó ha implantat el programa plurilingüe en anglés des de fa 3 anys amb assignatures no lingüístiques (Socials, música i Física i Química) que s’imparteixen en anglés. En aquest context, el nostre projecte Europeu Erasmus + per al professorat proporciona aquesta formació específica per al professorat interessat en aquesta metodologia en la qual l’alumne és el centre de l’aprenentatge i el professor dóna suport per a l’aprenentatge autònom de l’assignatura utilitzant la llengua anglesa.

El curs a Irlanda ha consistit en un recorregut pel sistema educatiu Irlandés, l’aprenentatge dels conceptes bàsics de la metodologia CLIL, el coneixement de la cultura irlandesa i la pràctica de les habilitats comunicatives en anglés. Al final del curs, es va fer una petita exposició en anglés sobre un tema elegit, en el cas del professor de música, va ser sobre la Música Celta.

El resultat del curs ha estat satisfactori amb una organització professional i ajustada a programa, amb aspectes millorables, però deixant una bona experiència en el professor Israel Rodríguez, i que tindrà un impacte directe sobre l’alumnat de música plurilingüe de l’IES La Vall de Segó.

Deixar una resposta: