Foios ha guanyat i jugarà la final contra Kiwa Quart, Faura haurà d’esperar

0
288
S’esperava que la partida de tornada a Quart, per a l’equip del Kiwa Quart, fora de pur tràmit després de la seua contundent victòria en la partida d’anada. Doncs bé, no hi ha hagut ni tràmit, ni traure les pilotes al carrer, l’equip rival, al·legant problemes, no s’han presentat a la partida. El Kiwa Quart, a la final, el 22 de juliol, contra el Foios en la localitat de Godelleta.

 

L’equip de Foios, format per Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma, ha eliminat en semifinals el CPV Faura, en véncer en la partida de tornada per 70-65, el mateix resultat que es va donar en l’anada a favor de l’equip de l’Horta Nord. En conseqüència, el Foios jugarà la final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa contra l’actual campió, el Kiwa-Quart.
 
La partida va ser molt equilibrada i emocionant. Al principi els dos equips treien els jocs des del bot, fins que passats els 30 tantos, Foios va trencar per primera vegada el joc des del contrarest. El marcador es posava 50-35 per a Foios i, encara que la lluita anava cada vegada a més, Foios aguantava l’avantatge de tres jocs fins al 65-50. En eixe tram, Carlos i Pepet pujaven la intensitat i l’eficàcia del seu joc, la qual cosa es deixava sentir en la mesura que posava Faura (Martí I, Llopis, Sergio i Martín) en moltes dificultats.

 

 

pilotaveu.com

Deixar una resposta: