FAURART ESTRENA PÀGINA WEB I PROGRAMACIÓ DE LA “V EDICIÓ”

0
268

Comunicat de premsa de l’Ajuntament de Faura

Els internautes podran trobar a faurart.org tota la programació i informació relativa al Fesival de Teatre i Arts al Carrer

Companyies i hora dels espectacles, cartells de les edicions anteriors, informació pràctica… tot això i molt més es pot trobar a partir d’ara a faurart.org. Una pàgina web que ofereix al visitant tot el que necessita saber sobre FaurArt, el Festival de Teatre i Arts al Carrer, que els pròxims dies 19 i 20 de maig celebrarà la seua cinquena edició.

La web, que es pot llegir tant en valencià com en castellà, aporta dades sobre com a arribar al festival i informació relativa al col·laboradors del festival. A més, disposa d’un apartat destinat a la premsa, on es poden llegir els comunicats destinats als mitjans de comunicació.

D’aquesta manera, el ja consolidat com al Festival del Teatre al Carrer de la comarca del Camp de Morvedre, FaurArt, continua apostant per obrir-se al món i atraure visitants no solament de la nostra comarca, sinó també de fora d’ella.

Aquesta nova edició, la cinquena, continuarà apostant per convertir-se en el gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil, juvenil i adult sota el títol de “Construint ponts”. Ponts entre el festival FaurArt i Llatinoamèrica, amb intèrprets de música emergent folklòrica de Colòmbia i Uruguai, que formaran part de la programació, i, també, ponts amb l’IES La Vall de Segó, amb el què ha hagut una col·laboració  directa a fi  de continuar afavorint l’afluència de públic, sobretot adolescent.

El festival, que està organitzat per l’Ajuntament de Faura i compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura, oferirà un total de 12 espectacles i 3 representacions musicals.

15 de maig de 2018

PROGRAMACIÓ

Deixar una resposta: