En un partit emotiu, l’Atlètic Quart li col·loca un set al Benicató, 6-1

0
287

Partit especial per a l’equip de l’Atlètic Quart i, més encara, per al jugador Félix. Arribat de Sagunt, se li va fitxar per a l’actual campanya. Ha sigut un jugador que ho ha donat tot perquè el seu club, l’Atlètic Quart, estiga en una situació plena d’èxit esportiu. Félix deixa l’equip per motius extra-esportius.

El d’avui, ha sigut un partit molt emotiu, al de Félix, afegir que a l’eixida al camp, els dos equip, portaven una pancarta dedicada a Gabriel, el xiquet assassinat a Almeria, guardant-se un minut de silenci.

Com en la passà temporada 16/17, amb el Racing d’Onda, convocatòria visitant ajustada, amb 20 minuts de retràs, sols calfaren 10 minuts abans de l’inici. Començava a rodar la pilota acompanyada d’un fort vent que feia remoure l’arena del Municipal de Quart.

Prompte marcaria l’equip local. En el minut 5, Dani anotava el primer de la golejada.

Als pocs minuts del gol local, el vent, acompanyat del sol que li donava de cara a Beri, li van causar una mala passada. Arriba una pilota a l’àrea per a dalt, no mesura bé el porter i li arriba fàcil la pilota al davanter visitant per a empatar el partit a 1-1.

Només va ser un miratge el gol visitant. En el minut 20, Ramiro va entrar com un coet, des del punt de penal, amb direcció al primer pal per a donar una forta cabotada per a tornar a avançar-se en el marcador 2-1.

Just en la següent jugada, Borja rematava, acrobàticament amb la seua esquerra, un centre mesurat de Mela, la qual cosa significava el 3-1.

Uns minuts abans del descans, Borja marcava el 4-1. Quan s’esperava arribar al descans amb aquest resultat, es trau del centre del camp pel quart gol i, en la següent jugada, Dani espentava la pilota en la mateixa ratlla de la porteria quan es cantava el gol de Borja. La defensa podia haver fet un poquet més per a evitar-ho. Al final, s’arribava al descans amb el resultat de 5-1, amb ocasions per a haver arribat als 7 gols.

S’iniciava la segona part amb un canvi en la medul·lar, entrava Héctor per Pipa. Minuts després, Rober entraria per Dani, bigolejador en aquesta jornada.

Mancant 25 minuts, es realitzava un altre canvi, Beri donaria descans a Mela perquè David, es col·locara al lateral esquerre.

Amb les internades de Borja per la banda esquerra, van fer d’aquesta, una autopista per a David, el qual, va tenir una ocasió de gol molt clara en la primera pilota que tocava. Molt escorat i sense angle, només va poder col·locar la pilota al segon pal i a les mans del porter.

El minut 70, va ser el més emotiu del partit. Félix abandonava el camp rebent una gran ovació pels més de cent espectadors. En eixir del camp, Félix li lliurava el braçalet de capità a Quim, on aquest, va tenir el bonic gest de cedir-li el braçalet, per a aquest partit, com a reconeixement. En el seu lloc va entrar Antonio.

En el minut 80, Héctor tornava a col·locar una passada a la banda esquerra, David controlava la pilota i, amb una autopassada, deixava arrere al defensa. Es va internar fins al fons, però la fatiga de l’esforç li va fer arribar forçat a la línia de fons fent la passada denominada de “la mort”, sense la suficient força per a ser rematat.

Mancant 5 minuts per a finalitzar el partit, Rober marcaria un dels millors gols de la temporada, regatejava fins a 5 adversaris; se situa davant del porter i, amb l’esquerra, dibuixa un gran xut, col·locant la pilota al pal llarg. S’arribava a la golejada de 6-1.

Finalitzava el partit amb tres punts més en el caseller. Ha sigut un partit relativament còmode per a l’Atlètic Quart, on en els primers 45 minuts marcaria 5 gols, en els segons 45 minuts, més aviat va deixar córrer el rellotge.

Dotze punts d’avantatge al seu perseguidor i a només quatre per a proclamar-se campions. L’equip de les Valls no para de fer història i no sé sap quan pot finalitzar aquesta ratxa amb tant èxit.

No sé que està ocorrent en el vestuari, en els finals de partit clar! com van passant els partits hi ha més nus. No sé com acabarà açò.

En la pròxima jornada, l’Atlètic Quart, visita el camp del Racing Onda.

 

 

 

 

 

Deixar una resposta: