En l’Atlètic Quart femení i l’Atlètic Montcadense, moltes ocasions, molt de fred i pocs gols 0-0

0
299

Aquesta setmana, no ha pogut ser, es va acabar la bona ratxa de sumar de tres en tres. No obstant açò segueixen sumant punts les rojetes i mantenint la porteria a zero.

Partit amb un marcador enganyós i, al mateix temps, just l’empat. Enganyós per les nombroses ocasions per a marcar que van disposar els dos equips, però la fortuna, no la van tindre de cara. Encara que la defensa, de l’equip local com la del conjunt de Montcada, van estar molt encertades.

L’àrbitre no volia passar desapercebut i també va ser protagonista anul·lant un gol legal al Quart per fora de joc inexistent. També una grandíssima falta treta per Elena i unes mans claríssimes dins de l’àrea visitant i no va assenyalar penal. Però les visitants també van eixir perjudiques amb dos penals molt clars, al seu favor, que l’àrbitre tampoc va assenyalar.

En definitiva, partit entretingut i molt patit per a David i Juan, amb molta anada i tornada. Açò no els agrada als entrenadors, pateixen molt més.

Al final un punt més al caseller i continuant la ratxa de puntuar. La setmana vinent no hi ha partit, tot el futbol femení descansa.

 

 

 

 

Deixar una resposta: