En el canvi d’hora, s’han perdut les varetes – Racing Onda 3-1 Atlètic Quart femení

0
240

Nova derrota de les roges, aquesta vegada, en el camp de l’Onda.

Les gladiadores van començar el partit ben col·locades i, fruit d’açò, en el minut 9, s’avançaven en el marcador amb una molt bona jugada d’equip finalitzant en gol per Raquel.

A partir del gol, en tota la primera part, les ocasions de gol han sigut moltíssimes pels dos equips i, cap dels dos, les van saber materialitzar en gol. Acabant la primera part en 0 a 1 per a l’equip del Quart.

La segona part comença amb l’equip de Quart un poc descol·locat en el camp. Fruit d’açò, en el minut 55 realitza una falta directa a la vora de l’àrea. L’equip local executa la falta magistralment marcant un golaç per tota l’esquadra. El partit estava empatat a un.

A partir d’aquest moment l’equip local ha passat a dominar en joc i ocasions, les rogetes no es trobaven a gust en el camp.

Finalment, pel minut 85, l’equip local marca el segon gol i remuntava el partit.

Les gladiadores no es rendien i, en els últims minuts del partit més els de descompte, van intentar a la desesperada, amb tot l’equip a l’atac, anar a rematar un corner per a tractar d’empatar el partit. El servei de corner no és rematat a porteria i, per contra, les locals realitzen un contraatac i sentencien el marcador amb un 3 a 1.

 

Deixar una resposta: