ELS SOCIALISTES DE FAURA PRESENTEN UNA MOCIÓ PERQUÈ S’ESTUDIE FER LA PRIMERA MAMOGRAFIA ALS 30 ANYS SI HI HA ANTECEDENTS DE CÀNCER

0
187

Comunicat de premsa del Grup Municipal Socialista de Faura

El Grup Municipal Socialista ha presentat per al Ple del 31 de juliol una moció per a instar a la Conselleria de Sanitat i al Ministeri de Sanitat perquè estudien la possibilitat d’avançar la primera mamografia a les dones de 30 anys, amb antecedents familiars de càncer, donant suport així a la iniciativa de Maria Ferrer Miralles, la veïna de Xàbia, que ha recollit 200.000 firmes a favor d’aquesta petició. En paraules de la portaveu del Grup Socialista, Consol Duran, “presentem aquesta moció perquè el treball fet per Maria no caiga en sac trencat i es traduïsca en una acció positiva”.

D’altra banda, el Grup Socialista ha presentat tres mocions més. En la primera d’elles demana a la Mancomunitat de les Valls l’adquisició de nous contenidors de fem i de recollida selectiva per a canviar els contenidors deteriorats del poble; i a l’Ajuntament de Faura perquè estudie la posada en marxa d’una campanya de decoració dels contenidors per incentivar el reciclatge d’una forma més divertida.

També ha presentat per a la seua aprovació una moció en defensa de l’existència d’oficines financeres en municipis xicotets, i una altra, en suport a la política educativa del Consell i en concret al decret de plurilingüisme.

28 de juliol de 2017

Deixar una resposta: