Els Alevins i Infantils del bàsquet Esportiu Quartell, guanyen els seus respectius partits per 49-9 i 37-24 a Larrode i Estudiants de Museros

0
169

Crònica Aleví:

L’equip aleví de l’Esportiu Quartell va guanyar per 49 a 9 a Larrode. L’equip verdet va eixir concentrat des del primer minut per a no tindre cap error en defensa i així va ser, tan sols 9 punts de l’equip contrari al descans i 0 en el 3 i 4 quarts. La part ofensiva va estar caracteritzada per els contraatacs sense oposició després de moltes bones defenses.

Un altre cap de semana on el treball del grup continúa millorant.

Crònica Infantil:

L’equip infantil va tornar a jugar després de finalitzar la primera fase i ho va fer contra l’Estudiants de Museros, un rival sempre complicat.

L’equip verdet va començar el partit amb falta de concentració i molts errors. Al llarg del partit, el marcador va estar sempre molt igualat, caracteritzat per ser un partit de baixa anotació com es demostra en el resultat final de 37-24 a favor de l’equip verdet.

Va ser un partit amb molts errors, aquesta setmana toca tornar a treballar en els entrenaments per a evitar aquests errors.

 

Deixar una resposta: