El taulell es resistia, però s’ha trencat – Faura 3 Esportiu Vila-Real-B 2

0
495

El Faura torna a sofrir per a aconseguir la victòria

Partit dur i difícil disputat el passat diumenge al municipal de Faura. L’equip començà mal el partit, però passaven els minuts i anaven millorant fins a conseguir el gol, amb un penal clar sobre Abdon que transformava Vaqueret.

El Faura controlava el partit, però un desajust defensiu va fer que Alex, el porter, derribara al davanter tauleller, concedint un penal que l’equip visitant va transformar i empatar el partit. Així arribaren al descans.

La segona part el partit es va convertir en una anada i tornada, tenint ocasions clares els dos equips i estant els porters encertats. Amb una bona jugada del Faura arribava el segon gol, una cabotada de Marc a centro de Cuadrado.

Als minuts, empatava l’Esportiu Vil-Real mitjançant una falta lateral molt mal defensà pel Faura. El partit es tornà boig sent el Faura el que es beneficià d’açò. Al minut 82 una falta treta perfectament per Xapa la rematà Marc Arlandis de cap, ficant el baló dins de la red.

El partit va morir ací ja que el Faura defensà molt bé. 3 punts més per a seguir líders en solitari i invictes.

En la pròxima jornada, no es pot demanar més, partit de màxima rivalitat per pobles veïns i per la situació de tots dos en la classificació general, primer i segon.

El partit serà diumenge a les 17:00 hores.

Atlètic Quart  –  CF Faura

Deixar una resposta: