El resultat no parla del bon partit de l’Atlètic Quart femení en el camp del Biensa, 2-2

0
193

Grandíssim partit de les xiques de la localitat de Quart, encara que el resultat no diga el mateix.

Les xiques dirigides per David i Juan dominaren clarament els primers vint minuts, fruit d’això marcaria el primer gol la seua capitana, Elia. Jugada des de la defensa fins les migcampistes, on agafaria el baló la número 10 i amb un auto-pase seguit d’un barret possaria el 0-1 al marcador.

Final de la primera part i la segona es preveia el pitor, ja que l’equip local menejava la banqueta traent al camp la seua millor jugadora, molt determinant en el resultat.

Als quinze minuts de la repressa es regatejava fins a quatre jugadores rojetes per a definir alt i pel primer pal. Tot seguit, la número 6 del Biensa pegaria sabatada des del seu camp i el baló que agafava una impresionant altura per endinsar-se en la porteria de Julia. Golàs, no es va poder fer res més que aplaudir.

Les jugadores visitants no es rendirien tan fàcilment, tot i que es lesionaren dos jugadores titulars a dia de hui, les reemplaçarien i de que manera Carmen i Maria, que aportaren lo que pugueren i més en atac, fins que allà pel minut setanta, Vanessa robaria el baló a la defensa local gràcies a la gran pressió que ens te acostumats i Maria donava un passe entre línies per a que la jugadora més en ratxa de l’Atlètic Quart, Raquel, duguera el puntet cap a Les Valls.

Finalment entraria Miriam al camp, fent molt bon paper a l’atac encara què es va patir i molt fins al minut noranta.

Les jugadores del Quart trenquen la mala ratxa que duien i el joc que va millorant potser faja que la mala sort que estaven tenint es convertixca en forma de victòria.

Deixar una resposta: